14.9.14

10 kesken jäänyttä kirjasarjaa

1. Ally Condie: Tarkoitettu. Luin ensimmäisen kirjan, ja se osoittautui naiiviksi ja en välittänyt henkilöistä lainkaan. Kirja jää cliff hangeriin, jonka jatko ei kiinnostanut minua.
2. Douglas Adams: Linnunradan käsikirja liftareille. Minusta kirja ei ole hauska! Se on random ja ei saanut aikaan edes virnistystä. Tämä on kirja jota luetaan vain ja ainoastaan naurujen takia, joten en ole kiinnostunut poimimaan toista osaa.
3. Susan Ee: Penryn & the End of Days. Kirja on erittäin huono. Sen päähenkilö on the Mary Sue ja romanssi huono.
4. Karina Halle: Experiment in Terror. Muistan lukeneeni tämän ensimmäisen osan junassa, ja kirja.. ei ollut huono. Se oli ihan jees. Mutta valitettavasti muutaman päivän päästä en oikein osannut enää sanoa, mitä kirjassa oikein tapahtui. Se oli... luettavissa, muttei mieleenpainuva. En oikein osaisi jatkaa tätä sarjaa enää.
5. Dean Koontz: Odd Thomas. Jossain vaiheessa minulla oli suuri Dean Koontz -vaihe päällä, mutta haluan lukea häneltä enemmänkin stand alone -kirjoja. Odd Thomas ei niinkään iskenyt minuun.
6. Jeff Lindsay: Dexter. TV-sarjan spoilerit onnistuivat yllättämään minut, vaikken sitä seuraakaan. Tulevat tapahtumat eivät vaikuta niin kiinnostavilta, joten haluan vain ajatella että tämä kirja oli stand alone ja se siitä. Muita osia ei ole, lalalalalala en kuuntele~
7. Dan Simmons: Hyperion Cantos. Suosittelin tätä kirjaa poikaystävälleni, ja hän on parhaillaan lukemassa kolmatta kirjaa. Itse jätin ensimmäisen kirjan jälkeen sarjan kesken, sillä se ei tuntunut omalta.
8. Rachel Ward: Numbers. Hirveä kirja.
9. Darren Shan: Cirque Du Freak. Sarjan fanit tietävät. Sarjan suomentaminen lopetettiin kesken sarjan, enkä tuolloin osanut lukea englanninkielisiä teoksia. Nykyään kirjat voisin lukea englanniksi (ellei niiden suomentamista ole jatkettu?), mutta pelkään että rakkaat lapsuusmuistot tuhoutuvat hyvästä kirjasta. Muistellaan lämmöllä.
10. Wayne Simmons: Flu. En pysynyt kärryillä tässä kirjassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.