23.1.15

National Readathon Day - 24.1.2015 klo 16

National Readathon Day on tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma, jossa ihmiset ympäri maailmaa aloittavat neljän tunnin lukumaratonin kello 16 paikallista aikaa. Tapahtumalla kerätään varoja lukemisen edistämiseksi Amerikassa. Tapahtuman virallinen hashtag on #timetoread ja Goodreadsissa kirjahyllyn nimeksi readathon-day-2015.

Tapahtumaa sponsoroi Goodreads, the National Book Foundation, Penguin Random House ja Mashable. Linkki varainkeruuseen löytyy tästä.

Goodreadsissa haasteen sivut löytyvät tästä, ja tuon kautta voit kertoa, minkä kirjan aiot lukea huomenna.

Osallistumiseni

Voi kyllä! Talo on tyhjä: täällä on vain minä, kissat ja kirjat. Neljässä tunnissa en välttämättä ehdi lukea kokonaista kirjaa, sillä yöpöydällä ei odota yhtään kovinkaan ohutta kirjaa. Tällä hetkellä luen Josh Malermanin teosta Birdbox, mutta olen varma että tulen lukemaan sen ennen maratonin alkua. Listaan tähän kaksi kirjaa. Ensimmäisen tulen lukemaan ensin, toinen on varalla/luettava jos kuitenkin saan luettua ensimmäisen kirjan loppuun.

Sivuja: 418 s.

Sivuja: 512 s.

Nämä kaksi ovat istuneet hyllyssäni jo ikuisuuden, ja toki tartun niihin mielenkiinnolla. The Ritual kertoo kaveruksista eksyneenä Ruotsin metsissä, kun he törmäävät vaaralliseen kulttiin. Defenders kertoo valtavista titaaneista, jotka ihmiskunta rakensi sotilaikseen mutta jotka osoittautuivat liian vaarallisiksi. Kuulostaa hyvältä! Halusin myös kerrankin aloittaa kirjan, joka on Goodreadsin to-read-hyllyssäni epäsuosituin. Minulla on nimittäin paha tapa tarttua kirjoihin niiden arvostelujen perusteella, joten kerrankin näin päin. (jos kiinnostaa, sekä Defenders että The Ritual ovat saaneet arvosanaksi 3,63, mikä ei tietenkään ole huono).

Oletteko mukana? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.