Info

Tyttö

< teksti korjauksen alla >

Blogi

Miksi bloggaat kirjoista?

Koska minulla ei ole tuttuja, jotka harrastavat intohimoisesti lukemista ja joiden kanssa voisin häpeilemättä hehkuttaa tarinoita. Joten puran sen kaiken tämän kanavan välityksellä. En ole kirjallisuusalan ammattilainen ja lukion äidinkielen tunneillakin pärjäsin heikosti, joten.. älkää ottako minua kovin vakavasti.

Mikä on "Kirjasirkus"?

Nimi joka tuli mieleen. Mutta eikös kirjat ole aika sekalaista sakkia, kuten sirkuksen väki?

Milloin aloitit bloggaamisen?

23.8.2014

Mitä blogi sisältää?

Arvostelen lukemiani kirjoja, tosin en jokaista. Jos minulla ei ole kirjasta mitään sanottavaa, siitä on turha kirjoittaa. Sen lisäksi täällä on top10-listoja, joita pudottelen blogiini sitä mukaan kun saan ideoita. Mikään ei tässä blogissa ole siis aikataulutettua.

Blogin tavoite on saada ihmiset lukemaan enemmän, joten olen koonnut muutamia omianisuuksia. Yksi on Sokkotreffit, jossa annan kustakin kirjasta pienen vihjeen. Tartu kirjaan, jos nämä vihjeet houkuttelevat sinua. Tällöin ei tule arvosteltua kirjaa kannen, nimen, kirjailijan tai vuosiluvun perusteella.

Teen myös haasteita, ja välillä postaan kirjoista tai kirjoihin liittyvistä tapahtumista, jotka kannattaa merkitä kalenteriin.

Millainen arviointiasteikkosi on?

Hirveää kuraa, en ymmärrä kuinka sain luetta tämän loppuun saakka.

Se oli... ihan okei, kai?

Viihdyttävää lukea, viat saatu anteeksi.

Mahtava kirja, jonka lukemisesta nautin hyvin paljon!

Itse täydellisyys, jota suosittelen lämpimästi! Uusi suosikki!

Puolikkaita tähtiä esiintyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.